Servicii

Grupuri de suport

Grupul de suport este o modalitate prin care iti poti crea o retea de suport la care sa poti apela in momentele dificile din viata ta. Principalul ajutor al grupului este faptul ca toti membrii au experienta comuna a dependentei si pot intelege foarte bine prin ce treci, te pot sprijini si sfatui ca din perspectiva cuiva care a trecut sau trece prin ce treci tu. Grupul de suport este o comunitate.

Sa te lupti cu o dependenta nu e usor, presupune mai mult etape si exista momente in care iti este mai greu si care pot fi o piedica pentru recuperarea ta. In astfel de momente te poti simti epuizat, agitat, iritabil, trist sau depresiv, poti avea tendinta de a brava, a ascunde fapte de ceilalti, de a te compatimi sau a fi autosuficient, poti cere prea mult de ceilalti ceea ce duce la neintelegeri, te poti gandi ca „asta nu mi se poate intampla mie”. Pentru astfel de momente grupul de suport iti poate aduce stabilitate, sprijin, poate veni cu noi alternative pentru problemele tale si te poate ajuta in decizia ta de mentinere.

Grupul de suport este coordonat de doi specialisti in adictii, este deschis si persoanelor noi, va puteti inscrie in orice moment.

Daca tu sau cineva apropiat suferiti de o dependenta, este important sa stiti ca ea este vindecabila si ca puteti primi ajutor de specialitate, intr-un mediu sigur si prietenos.

Nu ezita sa ne contactezi: 0787.529.448, contact@clinica-aliat-brasov.ro. Grupurile de suport au loc in fiecare Marti intre orele 17.00-19.00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *